EKSTRA INFO om tilmelding svømmeskolen i Corona-tid
Opstart ny sæson

Bov IF Svømning følger selvfølgelig retningslinjerne og det betyder, at ikke alt er som det plejede at være. Der skal tages nogle hensyn, særligt i omklædning. Alle svømmere vil blive informeret heromkring via mail, kort tid inden opstart. 

'Team Voksenhjælp' er et team af frivillige forældre, der hjælper børnene i omklædning, så længe forældrene ikke kan komme ind i svømmehallen på grund af restriktionerne. Tag gerne kontakt med svømmeskolen, hvis du kunne tænke dig at blive en del af 'Team Voksenhjælp'! 

951054486-612x612%5b1%5d
Mail

Grundet travlhed i forbindelse med genåbningen, kan besvarelse på mails blive lidt forsinket. Men vi bestræber os på at give lyd fra os indenfor nogle dage. Vi håber på jeres forståelse heromkring. 

Mail svømmeskolen: [email protected]

Nye svømmere:

Tilmelding er muligt for alle nye medlemmer fra årgang 2016 og ældre.

Vi forventer at kunne optage nye svømmere efter sommerferien (forbehold evt. corona-restriktioner). 

 

Men netop på grund af restriktionerne er vi begrænset i oprettelsen af nye pladser. Derfor kommer tilmelding til at foregå på en lidt anden måde end vanligt:

Alle nye svømmere, både nybegyndere og øvede, tilmeldes svømmeskolens fælles tilmeldings/venteliste her på hjemmesiden: 

Klik på 'Svømning for børn - 01 Svømmeskole nye medlemmer' 

Klik på 'Tilmelding'  under det store billede. Her kommer man videre til tilmeldingsformularen, som sendes ind til svømmeskolen.

Under hensyntagen til retningslinjerne prøver vi at få så mange svømmere ind, som muligt og tilladt, men der kan godt gå lidt tid, inden det bliver ens tur. 

 

Så snart situationen tillader optagelse af flere svømmere, vurderes og inviteres nye svømmere fra ventelisten. Det vil sige, at svømmeren altid skal tilmeldes svømmeskolens fælles venteliste for derfra at komme videre og blive inviteret til et svømmehold.  Det er også herfra, at vi vurderer hvor vi kan finde den rette plads til svømmeren. 


Så snart vi kan tilbyde en plads modtager man en mail med link, hvor man har 72 timer til at bekræfte pladsen. Efter de 72 timer, bliver pladsen automatisk givet videre til den næste på ventelisten. 

Efter bekræftelse af den ledige plads og betaling af første rate, modtager man kort tid inden start en mail via Holdsport med praktisk info om opstart samt evt. udlevering af svømmevest.


Er du i tvivl? Send en mail til svømmeskolen: [email protected]

Ikke modtaget mail fra os/Holdsport? Tjek venligst din spam boks!

Gamle svømmere på EasySwim hold:

Alle svømmere bliver opdateret via mail. Får du ingen mail? Tjek venligst din spam boks! 

 

'Gamle' svømmere er automatisk tilmeldt deres gamle hold og behøves ikke tilmeldes igen til en ny svømmesæson. 

Kontingent betales i 2 rater à kr.875:

1. rate er betalt i august 2020 (udsat fra juni  til august pga lock down 2020)

2. rate er betalt i november 2020

1. rate for næste sæson betales juni 2021

 

Kort tid før opstart sendes mail ud til alle svømmere med instrukser og opstart info. 

 

Årgang 2017

Der arbejdes på et tilbud til årgang 2017, men grundet corona forhold er dette tilbud midlertidigt sat i bero. Vi håber at omstændighederne snart gør det muligt at genoptage dette tilbud.