Klubnyheder

Jette har haft et travlt forår

2. september 2019, 20.57Jette har haft et travlt forår og sommer, da hun har formået at kvalificere sig til alle tre stævner for årgangssvømmere i dette forår, nemlig Danske Årgangsmesterskaber på kortbane, Vestdanske Årgangsmesterskaber samt Danske Årgangsmesterskaber på Langbane. 

Der er undervejs blevet sat personlige rekorder, herunder i Jettes favorit discipliner, 50, 100 og 200 m bryst. Der er blevet testet grænser ved Vestdanske hvor Jette for første gang sv. 200 m fly, en noget uvant distance for Jette.

Til sidste stævne i Nørresundby, Danske Årgangsmesterskaber på langbane, svømmede Jette igen super godt og blandede sige med de hurtigste piger, idet Jette svømmede sig i en B-finale, og lå dermed blandt de 16 hurtigste piger i årgangen 2005. Jette svømmede sig til en flot tid, 2.57.62. Ligeledes var Jette også hurtigt på 50 m fri, her opnåede hun tiden 29.75. Sidste løb, som var 100 m bryst, opnåede Jette tiden 1.21.76, en placering lige uden for finalerne.

Nu er der dømt sommerferie, hvorefter det bliver spændende at følge Jette i den nye sæson der starter i august i Bov Svømmehal.