VÆRD AT VIDE ved tilmelding


Svømmeskolen underviser efter den eftertragtede og børnevenlige EasySwim metode. Læs gerne mere om det under  'Generelle oplysninger - EasySwim metoden'. Nybegyndere i svømmeskolen starter med det samme i det store bassin med EasySwim svømmevesten. Efterhånden svømmerne får mere erfaring fjernes svømmevesten, først i survival øvelserne og senere hen, når man er mere øvet, fjernes svømmevesten også, når der svømmes stilarter, indtil der til sidst ikke længere er behov for svømmevesten. 

Derfor kan nye svømmere med vanderfaring nemt optages på et øvede EasySwim hold uden at det behøver at bremse dem i deres svømmetekniske udvikling.

 

Hvis man er ny svømmer i Bov IF Svømning, men man har en del erfaring f.eks. fra anden svømmeklub, opfordres man til at sende en mail til svømmeskolen, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvilket hold er mest egnet for svømmeren.


Mail: [email protected]

I svømmeskolen har vi 1 fælles indgang for tilmelding til alle hold, både EasySwim og EFTER EasySwim. Alle nye svømmere, nybegyndere og øvede, tilmeldes de fælles ventelister per årgang 'Tilmelding Svømmeskole nye medlemmer' her på hjemmesiden. Uddyb gerne barnets svømmeevner i kommentarfeltet og skriv her også gerne jeres evt. ønsker i forhold til svømmedag/tid. FORDELING AF LEDIGE PLADSER STARTER EFTER SKOLERNES SOMMERFERIE.

 

Så snart der er ledige pladser vurderes og inviteres nye svømmere fra ventelisten. Det vil sige, at svømmeren altid først skal tilmeldes svømmeskolens venteliste for derfra at komme videre og blive inviteret til et svømmehold.  Det er også herfra, at vi vurderer, hvor vi kan finde den rette plads til svømmeren. Der sendes en mail, når der kan tilbydes en plads på et hold og så har man 72 timer til at bekræfte tilmeldingen inden pladsen bliver videregivet til den næste på ventelisten. Vi hører det også gerne, hvis man ikke længere er interesseret! Husk evt. at tjekke spam boks! Det er en god idé at tilføje svømmeskolen til dine mailkontakter, så havner vores mails ikke i din spam-boks!

 

Man kan løbende tilmeldes. Se ’Holdbeskrivelser’ her på siden for målgruppe, svømmedage, tider, kontingent mm.

 

Som medlem i Bov IF Svømning er man automatisk tilknyttet sit hold og behøves man ikke at tilmeldes igen til en ny sæson. Medlemskabet fortsætter automatisk og man beholder sin plads indtil man selv ønsker at meldes ud igen. I så fald sender man en mail til svømmeskolen og efter aflevering af svømmevesten (hvis man har lånt en), sørger svømmeforeningen for, at man bliver meldt ud som medlem.

 

Hvis svømmeren flytter til et andet hold, f.eks. hvis man fortsætter svømning efter opnået Diplom, det vil sige fra et EasySwim hold til et EFTER EasySwim hold, så sørger vi for det og behøves man heller ikke at tilmeldes på ny.                             

 

   

     


Nybegyndende svømmere på vores EasySwim hold, starter i det store bassin med den specielt til formålet designede EasySwim svømmevest. Bov IF Svømning ejer svømmevesten, men den må gerne lånes med hjemme og bruges i fritiden, så længe man er medlem af foreningen. Dog hvis den bliver væk eller bliver skadet, skal man erstatte en ny svømmevest. 

Ved ophør af medlemskabet skal svømmevesten returneres til Bov IF Svømning inden man kan meldes ud. 


             


Hele svømmeprogrammet strækker sig over flere sæsoner. Alt efter hvor hurtigt barnet bliver fortrolig med øvelserne, kan det være mere eller mindre end 3 sæsoner. Når barnet efter instruktørens vurdering er klar til det, bliver han/hun inviteret til diplom afsvømningsfest. 

 

Først når barnet har fået udleveret det officielle EasySwim Svømmebevis, må det forventes at være sikker i vandet!            


Har du brug for hjælp til at finde det rette hold eller har du andre spørgsmål? 

Send gerne en mail til svømmeskolen. 

Mail: [email protected]

De fleste af vores mails bliver sendt via Holdsport. Desværre havner de nogle gange i SPAM boks. Tjek derfor venligst din spam boks, hvis du ikke modtager mail!

Det er en god idé at tilføje svømmeforeningen til dine mailkontakter, så havner vores mails ikke i din spam-boks!