Klassisk undervisning

På de klassiske hold undervises efter den gamle gruppe undervisningsmetode. 

Der findes kun Fortsætter hold og ingen Nybegynder hold på den klassiske linje. 

Nybegyndere henvises til EasySwim

I tvivl? Send gerne en mail til svømmeskolen, så finder vi i fællesskab det rette hold. 

Mail: bovifsvoemmeskole.outlook.dk


Tilbage%20i%20vandet
Let øvede Fortsætter

HVEM: 

For at kunne starte på Let Øvede Fortsætter skal svømmeren have stiftet bekendtskab med brystsvømning og kunne svømme crawl med ansigt i vandet og korrekt vejrtrækning samt crawl og rygcrawl med korrekt armtag over vandet. Det vil sige dem, der har gennemført Let øvede på tilfredsstillende vis og dem, der har den fornødne rutine evt. fra andre klubber.

HVAD:

Brystsvømning sættes sammen og videreudvikles og stilarterne crawl og rygcrawl forbedres. De grundlæggende færdigheder repeteres fortsat tilpasset niveauet. Børnene gøres klar til det næste hold, som hedder Øvede på Langs.

Se under Generelle oplysninger  for nærmere beskrivelse  af de grundlæggende færdigheder.  

Klik på det ønskede hold for at se flere oplysninger og for at tilmelde


Øvede

HVEM:

For at kunne starte på Øvede, skal svømmeren have styr på teknikken i crawl, rygcrawl og brystsvømning. Det vil sige dem, der har gennemført Let øvede Fortsætter på tilfredsstillende vis og dem, der har bestået EasySwim afsvømning eller dem, der evt. har tilsvarende erfaring fra anden svømmeklub.

   

HVAD:

Crawl, rygcrawl og brystsvømning finpudses og styrkes. Senere opstart butterfly. Startspring og vendinger kommer til og de længere baner udfordrer svømmernes udholdenhed.

Klik på det ønskede hold for at se flere oplysninger og for at tilmelde