Tilmelding svømmeskolen i Corona-tid
Opstart ny sæson

Så har vi fået myndighedernes retningslinjer i forbindelse med forebyggelse af smittespredning af COVID-19 i efteråret.


Bov IF Svømning følger selvfølgelig retningslinjerne og det betyder, at ikke alt er som det plejede at være. Der skal tages nogle hensyn, særligt i omklædning. Alle svømmere vil blive informeret heromkring via mail, kort tid inden opstart. 

Men i fællesskab og ved at hjælpe hinanden ad, får vi det hen og glæder vi os til snart at kunne hoppe i vandet igen med gamle og nye svømmere. 

951054486-612x612%5b1%5d
Mail

Grundet stort pres i forbindelse med åbning for tilmelding og opstart af den nye svømmesæson lige nu, kan besvarelse på mails blive lidt forsinket. Men vi bestræber os på at give lyd fra os indenfor nogle dage. Vi håber på jeres forståelse heromkring. 

Mail svømmeskolen: [email protected]

Nye svømmere:

Tilmelding er muligt for alle nye svømmere fra årgang 2015 og ældre.

 

Netop på grund af restriktionerne er vi begrænset i oprettelsen af nye pladser. Derfor kommer tilmelding til at foregå på en lidt anden måde end vanlig:

Alle nye svømmere, både nybegyndere og øvede, tilmeldes den fælles EasySwim tilmeldings/venteliste her på hjemmesiden: 

Klik på 'Svømning for børn - 01 EasySwim nye medlemmer' 

Klik på 'Tilmelding'  under det store billede. Her kommer man videre til tilmeldingsformularen, som sendes ind til svømmeskolen.

Under hensyntagen til retningslinjerne prøver vi at få så mange svømmere ind, som muligt og tilladt, men der kan godt gå lidt tid, inden det bliver ens tur. Vi forventer dog senest efter juleferien at kunne lukke nye svømmere ind igen. 

 

Så snart vi kan tilbyde en plads modtager man en mail med link, hvor man har 72 timer til at bekræfte pladsen. Efter de 72 timer, bliver pladsen automatisk givet videre til den næste på ventelisten. 

Efter bekræftelse af den ledige plads og betaling af første rate, modtager man senest en uge inden start en mail via Holdsport med praktisk info om opstart samt evt. udlevering af svømmevest.


Ikke modtaget mail? Tjek venligst din spam boks!

Gamle svømmere på EasySwim hold:

Alle svømmere har fået mail. Ikke fået den? Tjek venligst din spam boks. 

 

Gamle svømmere er automatisk tilmeldt deres gamle hold og behøves ikke tilmeldes igen. 

Kontingent betales i 2 rater à kr.875:

1. rate senest den 15. august (i år i stedet for juni pga lock down)

2. rate følger i november 2020

1. rate for næste sæson betales juni 2021

 

Opstart fra lørdag den 5. september.  

Kort tid før opstart sendes igen mail ud til alle svømmere med instrukser og opstart info. 

 

Årgang 2016

Der arbejdes på et tilbud til årgang 2016, men grundet corona forhold er dette tilbud midlertidigt sat i bero. Vi håber at omstændighederne snart gør det muligt at genoptage dette tilbud.