Collage%2010%20medium

01 - TILMELDING SVØMMESKOLE nye medlemmer (nybegyndere + øvede)

EASYSWIM TILMELDING  NYE MEDLEMMER (nybegyndere + øvede)


TILMELDING: På grund af COVID-19 restriktioner er vi begrænset i oprettelsen af nye pladser. Derfor kommer tilmelding til at ske på en lidt anden måde end vanlig: Alle nye svømmere, både nybegyndere og øvede, tilmeldes den fælles EasySwim tilmeldings/venteliste her på hjemmesiden. Klik på 'Tilmelding'  under det store billede. Her kommer man videre til tilmeldingsformularen, som sendes ind til svømmeskolen.


Under hensyntagen til retningslinjerne prøver vi at få så mange svømmere ind, som muligt og tilladt, men der kan godt gå lidt tid, inden det bliver ens tur. Vi forventer dog senest efter juleferien at kunne lukke nye svømmere ind igen. Så snart vi kan tilbyde en plads modtager man en mail med link, hvor man har 72 timer til at bekræfte pladsen. Efter de 72 timer, bliver pladsen automatisk givet videre til den næste på ventelisten. Efter bekræftelsen af den ledige plads og betaling af første rate, sendes der inden start en mail via Holdsport med praktisk info om opstart samt evt. udlevering af svømmevest.


Ikke modtaget mail? Tjek venligst din spam boks!

Igennem hele EasySwim programmet (oftest flere sæsoner) forbliver man automatisk tilmeldt og har man garanteret sin plads på holdet indtil diplom/afsvømning eller indtil man selv melder sig ud ved at sende en mail til svømmeskolen og få afleveret svømmevesten igen. 

Læs gerne mere om tilmeldingsproceduren under 'Generelle oplysninger'

HVEM: Årgang 2016 og ældre. 

Lidt ældre nybegyndere kan ofte starte på et (lidt mere) øvede hold, da de oftest lærer svømmeteknikken hurtigere end de mindste svømmere. På øvede hold bliver svømmevesten efterhånden fjernet, for til sidst at svømme stilarter og survival i forskellige situationer uden svømmevest og fuldt påklædt i en del af øvelserne.


Send venligst en mail til svømmeskolen i tilfælde af lidt ældre svømmere eller svømmere med vanderfaring. Uddyb gerne barnets svømmeevner, så finder vi i fællesskab et hold på det rette niveau. 

Mail: [email protected]

Der arbejdes på et tilbud til årgang 2017, men grundet corona forhold er dette tilbud midlertidigt sat i bero. Vi håber at omstændighederne snart giver mulighed at genoptage dette tilbud.

HVAD: 

Undervisningen tager udgangspunkt i selvredning i vandet (survival). de grundlæggende færdigheder samt indlæring af stilarterne rygcrawl, crawl og brystsvømning. 

I starten arbejdes mest med tilvænning og de grundlæggende færdigheder, som legende vis bliver inddraget, samt basis selvredning i vandet (survival).  Senere kommer der mere fokus på stilarterne (øvede hold) og til sidst trænes 9 forskellige og mere komplicerede virkelighedsnære survival-situationer, hvor stilarterne også inddrages. For at relatere mest muligt til virkeligheden vil survival øvelserne forholdsvis hurtigt foregå uden svømmevest, men selvfølgelig sammen med træneren. Til sidst udføres øvelserne selvstændigt og en del af dem endda fuldt påklædt.

Først når barnet har opnået EasySwim diplomet, må det forventes at være sikker i vandet!


HVOR: 45 minutter i det store bassin

Inklusiv lån af EasySwim svømmevest  (leveres tilbage til svømmeskolen ved udmelding)

HVORNÅR: 

Fra september til april 1x om ugen

45 minutter i det store bassin 

Der er svømmehold på følgende dage:

Tirsdag - mellem kl. 17.00 - 19.00

Torsdag - mellem kl. 16.00 - 17.15

Fredag - mellem kl. 15.30 - 17.15

Lørdag - mellem kl. 09.15 - 11.00

Hele EASYSWIM svømmeuddannelsen strækker sig over flere (del)sæsoner, alt afhængig af barnets udvikling og bliver til sidst afsluttet med EASYSWIM diplomet

KONTINGENT:

Betales i 2 rater à kr.875.

1. rate betales ved bekræftelse af tilbudt plads

2. rate følger i november 

1. rate for næste sæson betales juni (inden sæsonstart)


På dette hold bruges IKKE svømmebriller! 

Man modtager indbydelse til intro møde og afhentning af svømmevest kort tid inden start.

Se under Holdbeskrivelse og Generelle oplysninger for nærmere beskrivelse om EasySwim undervisningsmetoden og nærmere beskrivelse af de grundlæggende færdigheder samt praktisk info.

Det koster ikke noget at stå på tilmeldings/ventelisten.
Facebook
Kontaktformular

Har du spørgsmål? Send gerne en mail, vi bestræber os på at svare hurtigst muligt:

Aktiviteter
13
May
INGEN SVØMNING
Bov IF - Svømning
Hele dagen
19
Jun
Svømmeskole: sidste time inden sommerpause
Bov IF - Svømning
Hele dagen
19
Jun
EasySwim Afsvømning
Bov IF - Svømning
13:00 - 16:00
22
Jun
Svømmeskole: sidste time inden sommerpause
Bov IF - Svømning
Hele dagen
24
Jun
Svømmeskole: sidste time inden sommerpause
Bov IF - Svømning
Hele dagen